10 produse ideale pentru tenul uscat

Tenul uscat necesită permanent o hidratare corespunzătoare. De cele mai multe ori, schimbările de temperatură ne afectează pielea în mod negativ, iar tenul uscat poate avea de suferit chiar mai mult față de un ten mixt sau gras.

Așadar, iată 10 produse de skincare nelipsite din kitul tău dacă ai un ten uscat!

Nu subestima demachierea și curățarea zilnică a tenului. Pentru demachierea tenului uscat se recomandă loțiuni demachiante, ulei sau o apă de curatare fara alcool (ingredient care poate usca pielea).

Emulsia de curățare CeraVe Hydrating Cleanser cu efect de hidratare elimină eficient fondul de ten și impuritățile de pe față și decolteu, fără a perturba bariera naturală și umiditatea pielii. In plus, textura ușoară și cremoasă lasă tenul absolut curat și hidratat.

Garnier Botanical înlătură perfect fondul de ten și impuritățile, lăsând tenul neted și curat.

După curățarea perfectă, nu uita de crema de zi și de noapte pentru tenul uscat, care oferă hidratarea necesară.

Răsfata-ți tenul cu un aport îndelungat de hidratare și prospețime, cu crema gel Clinique Moisture Surge 72-Hour. Hidratează intens tenul până la 72 de ore și îi conferă o senzație de confort complet.

Pentru o hidratare intensă a tenului poti folosi înainte de aplicarea cremei, un ser sau un booster hidratant pentru ten precum Vichy Mineral 89 și, în plus, te poți răsfăța cu o mască pentru ten cu efect nutritiv.


Ușor de folosit și foarte eficiente, măștile de tip șervețel te salvează în doar câteva minute. Hidratante și cu un efect nutritiv intens, acestea pot fi folosite în orice moment al zilei pentru un plus de hidratare și vitalitate.