10 piese perfecte pentru festival, pe care le găsești acum la Alist Designers Boutique

Până pe 4 august, la Alist Designers Boutique din București Mall (lounge area) găsești cele mai cool piese pentru vară – Maison Mimino a adus coșuri din rafie de tot felul, iar Sweet Paprika a venit cu rochii, bluze și pălării perfecte pentru festivaluri și vacanțe. 

Am vorbit aici despre gențile și coșurile din rafie de la Maison Mimino, iar azi o să-ți prezentăm o mică selecție de piese Sweet Paprika pe care le vei găsi zilele aceastea la Alist Designers Boutique. 

Sweet Paprika a adus la butic o serie de piese gândite special pentru a-ți compune cele mai stylish outfituri de festival. Fie că alegi un combo de bluză și fustă – ai la îndemână câteva modele pe care le poți mixa între ele – ori o rochie vaporoasă cu imprimeu floral, vei obține exact acel look cool și efortles care să te însoțească la festivaluri ori în vacanțele din vara aceasta. 

Sweet Paprika e un brand lansat acum șase ani de către Gabriela Atanasov, pe care o știi bine de pe rețelele de socializare. Spune despre brandul ei că „ a fost imaginat pentru cele care nu au uitat că au fost fetițe, care sunt domnișoare, care vor să devină doamne și care totuși rămân mai presus de orice femei“  – aceste cuvinte compun și ideea din spatele brandului. Prima colecție a avut-o ca sursă de inspirație pe Audrey Hepburn și a pornit din dorința Gabrielei de-a le convinge pe femei că „pot arăta superb într-o rochie ruptă din anii ’50 și că pot să își facă treburile de femei ale secolului 21 în ea fără să se plângă de durerile unui corset“.

Imprimeuri florale, cu polka dots ori cu accente jucăușe, cum e cel roz, cu mașini, materiale fluide, care lasă pielea să respire care iau forma unor piese ultra feminine – fuste cu volane discrete, rochii lungi, bluze cambrate, cu mâneci bufante – cam asta a adus Sweet Paprika la Alist Designers Boutique. Iată și o mică listă de shopping dacă ți-ai propus să ne vizitezi până pe 4 august. 

Fustă Sweet Paprika, 140 lei
Rochie Sweet Paprika, 650 lei
sweet paprika alist designers boutique
Basc Sweet Paprika, 200 lei
Top Sweet Paprika, 100 lei
Top Sweet Paprika 100 lei; fustă Sweet Paprika, 250 lei
Basc Sweet Paprika, 200 lei f
Fustă Sweet Paprika, 350 lei
Top Sweet Paprika, 350 lei
Fustă Sweet Paprika, 500 lei
Fustă Sweet Paprika, 350 lei