10 piese în carouri pe care le poți achiziționa acum pentru sezonul următor

carouri

Carourile sunt un trend major și în această toamnă, așa că te sfătuim să investi încă de pe-acum în piese pe care să le porți în sezonul următor – pot fi elementul central într-o ținută cu accente punk sau poți asocia două piese cu imprimeuri asemănătoare, dar în culori diferite – iar exemplele pot continua, pentru că acest imprimeu a făcut înconjurul podiumurilor sezonului (Versace, Gucci, Marc Jacobs, Marni) și îți va fi la îndemănă toamna aceasta. 

Asociază-le astfel încât să obții siluete cu alură 80’s. 

Asta înseamnă că ținuta ia proporții în partea de sus, fie că te folosești de cămăși ori de jachete cu umeri supradimensionați, talia este marcată, iar în partea de jos, poți miza pe lungimi midi, cu rochii și fuste care urmăresc linia corpului ori sunt ceva mai largi – sau chiat cu pantaloni țigaretă și pantofi cu vârf ascuțit.

Mixează-le cu alte piese în carouri

Ține cont de dimensiuni și texturi pentru a obține un joc optic ermonios. O cămașă în carouri mari va funcționa cu o fustă midi în carouri ceva mai mărunte etc.

Păstrează în garderobă rochiile în carouri pe care le-ai purtat vara aceasta

Rochiile în carouri pe care le ai din sezoanele trecute pot fi reinvitate în garderoba acestui sezon dacă le porți alături de blazere cool din denim ori din piele velur pentru un look pur punk.

Asociază piese în carouri cu piese din dantelă

Poți asocia mai multe tipuri de imprimeuri alături de piesele în carouri – animal print, imprimeu floral și chiar polka dots monocrom, iar dacă îți dorești un look actual, ia în considerare piesele din dantelă. 

Fustă Zara, 199,99 lei
Beretă Bershka 49,90 lei
Pantaloni Zara, 159,90 lei
Fustă Reserved 169,99 lei

Trenci Marks & Spencer, 299 lei
Pantofi Kate Gray, 249 lei, Humanic
Jachetă Diesel, 960 lei
Sacou 199,99 lei, fustă 99,99 lei, Reserved
Cămașă C&A, preț la cerere