10 piese cool din magazinele fast fashion

zara

Am tot vorbit despre cele mai importante tendinţe ale sezonului şi despre update-urile pe care ar trebui să le faci garderobei.

Mai jos îţi propun 10 sugestii de piese budget-friendly pe care le-am reperat în magazinele fast fashion, care nu numai că se mulează perfect pe trendurile actuale, ci pot fi păstrate şi pentru sezonele următoare.

65

Dacă e să îţi cumperi o singură rochie în această vară, îţi sugerez să fie aceasta – împuşcă două dintre cele mai importante trenduri ale sezonului dintr-o lovitură: volane şi umeri dezgoliţi. Nuanţa discretă de beige/nude şi lungimea midi contrastează perfect cu decupajele de la nivelul taliei şi silueta strâmtă. În zilele răcoroase, o poţi purta alături de o vestă lungă din mătase, ori, pentru o antonimie inedită, o vestă din denim subţire.

64

O reinterpretare a clasicii cămăşi masculine din bumbac, aceast model este îndulcit cu o panglică la nivelul gulerului. O poţi purta cu aproape orice – pantaloni evazaţi, fuste-trapez stil anii ’60, jeans skinny cu talia înaltă şi deşiraţi la nivelul gleznei, culottes din mătase, mom jeans…

67

Minimalism cu aer retro. Sunt probabil singura femeie de pe pământ care nu are găuri pentru cercei în urechi, însă această pereche mă cam face să îmi regândesc situaţia actuală.

59

Ador blazerele largi, cu croială dreaptă, de inspiraţie masculină, iar acest model din ţesătură de in este senzaţional pentru a acompania o rochie lungă din mătase ori un look casual precum tricou + culottes.

60

După ce am remarcat că jumătate dintre pozele de street style de la Fashion Week includ vreo versiune a jachetei din denim, m-a cuprins o poftă nebună să îmi procur şi eu una. Cea mai simpatică pe care am găsit-o (şi pe care am făcut-o prompt a mea), a fost în departamentul de bărbaţi – simplă, minimalistă şi uşor supradimensionată. Crede-mă pe cuvânt că se potriveşte la fix cu absolut orice.

61

Probabil ai remarcat deja că cel mai cool model de încălţăminte al verii sunt slippers din piele. Deşi sunt înaltă, cumva nu mă pot despărţi de tocuri şi/sau platforme, aşa că nu e nicio mirare că m-am îndrăgostit de acest model cu platforme geometrice (şi vibe uşor oriental).

62

Citisem în Vogue că e posibil ca fusta-gogoşar a anilor 2000 să îşi facă revenirea. Fotografiile de pe atunci mă fac să îmi doresc ca prezicerea lor să fie eronată, însă o alternativă care aduce aminte de acest trend, mai exact această fustă asimetrică cu croială cocon, îmi surâde.

58

Colierele tip choker sunt  cele mai populare bijuterii ale acestui sezon, iar eu ţi-l propun pe acesta, care include un twist interesant tradus prin pata de culoare roşie care creează un contrast inedit cu metalul auriu.

66

Ce-i drept, nu protejează capul de razele soarelui, dar această pălărie are atuul de a fi acel element care poate transforma o ţinută într-un look spectaculos (ca o consolare pentru faptul că nu o poţi purta pentru a te proteja de căldură, îţi apără totuşi ochii de lumină, graţie borului larg).

63

Blugii evazaţi sunt vedetele sezonului, dar eu îţi sugerez să faci rost şi de o pereche de jeans cu croială largă, cu aer utilitar, pe care să îi porţi alături de cămăşi cu volane (pentru contrast masculin/feminin), ori alături de tricouri din plasă pentru un look athleisure cu tuşe grunge.

SHOP THIS STORY: