10 piese casual perfecte pentru zilele de weekend

Abia a început săptămâna, ştiu, dar că să combaţi the monday blues, nu te împiedică nimeni să visezi deja la weekendul viitor. Poţi să îţi faci planuri legat de ce muzică să pui la următoarea reuniune de vineri seara cu prietenii, ori să alegi filmul la care ai să mergi la cinema, sau poţi să începi să te gândeşti de pe acum ce o să porţi.

Mai jos, am adunat zece piese casual perfecte pentru purtat în weekend (şi nu numai, bineînţeles). Cea mai bună parte? Pe unele dintre ele s-ar putea să le găsești la jumătate de preț la târgul Half Is Free, care va avea loc pe 25 februarie! (Asta pe lângă alte piese din colecțiile brandurilor de mai jos, bineînțeles, toate la jumătate din preț!).

Blazerele în general intră la categoria semi-formal, însă croiala celui de mai jos (fără guler şi cu siluetă dreaptă şi buzunare orizontale) îi dă un aer relaxat. Îl poţi purta la fel de bine peste un tricou şi jeanşi, precum şi într-un context mai elegant, alături de pantaloni în acelaşi ton.

Sacou La Mode Toujours – 680 lei – aici

Jeanşii sunt de regulă piesa go-to pentru look-urile casual, însă în momentele când te plictiseşti de ei sau pur şi simplu vrei să porţi altceva, încearcă o pereche de pantaloni cu croială ultra-largă. Poartă-i cu un top pe gât sau cu un bodysuit haios.

Pantaloni Hard Coeur – 300 lei – aici

Poţi să porţi această rochie fie ca atare, fie pe deasupta unei perechi de boyfriend jeans. Accesorizează cu o bentiţă stil turban şi o pereche de cercei simpatici.

Rochie NAIV Clothing – 250 lei – aici

Dacă îţi plac detaliile edgy, rochia aceasta e pentru tine – cusăturile care formează pliseuri în partea de jos, precum şi gulerul înalt, dar care vine larg pe gât, o fac să arate super cool.

Rochie NOON – 370 lei – aici

O fi greenery nuanța anului 2017, conform Institutului Pantone, însă kakiul ramâne în tendințe (ba chiar Kale, o nuanță foarte apropiată, a fost inclus pe shortlistul de culori nominalizate pentru a deveni culoarea anului 2017), așa că nu te sfii să îl porți.

Rochie PNK Casual – 489,30 lei – aici

Credeai că pantalonii din catifea pot fi numai eleganţi? Nu neapărat – iată! Buzunarele aplicate şi detaliul de la nivelul gleznelor fac din aceşti pantaloni o piesă perfectă pentru ocaziile relaxate. Alături de o pereche de pantofi cu toc pot deveni şi o piesă sofisticată pentru o seară în oraş.

Pantaloni Aer Wear – 590 lei – aici

Nu numai că are o croială inedită, care atrage atenţia asupra taliei, ci, în plus, jacheta de mai jos vine şi într-o nuanţă ideală pentru a contracara atmosfera mohorâtă a zilelor de iarnă.

Jachetă Bianca Popp – 68 euro – aici

Rochia de mai jos e undeva la graniţa dintre casual şi sofisticat, ceea ce o face cu atât mai specială. Ai remarcat mânecile cu detalii bufante şi tivul stil cămaşă care se întrevede pe dedesubt?

Rochie Framboise – 392 lei – aici

Un crop top de purtat fie ca atare, alături de nişte colanţi cu talie ultra-înaltă, fie peste un top cu mânecă lungă (astfel încât îl poţi face potrivit chiar şi pentru mers la birou!).

Top Spotlight Clothing – 35 lei – aici

Clar cel mai cool sweatshirt pe care l-am văzut anul acesta – nu că e super haios printul pop art?

Sweater Exclusives – 98,18 lei – aici