10 lucrurile pe care nu le știai despre Prințul William și Kate Middleton

kate middleton william

Prințul William și Kate Middleton sunt în centrul atenției mai tot timpul, fie că au de onorat evenimente oficiale sau sunt în vacanță știrile despre ei țin primele pagini ale revistelor aproape zilnic. Sunt totuși și câteva amănunte mai puțin știute în legătură cu relația lor. Mai jos, am făcut o mică trecere în revistă a „secretelor“ Ducilor de Cambridge.

1. În 2002, Prințul William s-a mutat într-o casă cu trei colegi din facultate. Ai ghicit, unul dintre colegi era chiar Kate Middleton.

2. Tot în 2002, Prințul William a plătit 200 de lire pentru un loc la o prezentare de modă în scop caritabil, unde, printre modele, a defilat și Kate Middleton. Prima dată când Prințul a abordat-o, chiar la acest eveniment, Kate l-a refuzat, ea fiind pe vremea aceea într-o relație.

kate middleton william

3. Imediat după absolvirea Colegiului St. Adrews din Scoția, cei doi au început o relație la distanță, Kate mutându-se în Londra să lucreze la business-ul familiei, iar William, în sud-vestul Angliei, pentru antrenamentele speciale militare.

4. În 2006, Kate a fost prezentă la ceremonia de absolvire de la Royal Military Academy a Prințului William – un moment-cheie în relația celor doi, Kate fiind de-acum înainte acceptată în „cercul regal“ al Prințului.   

5. În aprilie 2007, cei doi s-au despărțit în mod public – mai mult în martie, Kate Middleton s-a mutat în Irlanda pentru o perioadă –, dar s-au împăcat câteva luni mai târziu.

6. Prințul a cerut-o în căsătorie pe Kate în timpul unui safari în Kenya, în octombrie 2010, oferindu-i (asta știai deja) inelul de logodnă care i-a aparținut mamei sale, Prințesa Diana.

kate middleton william

7. Căsătoria cu Prințul William i-a adus lui Kate trei titluri regale: Ducesă de Cambridge, Contesă de Strathearn și Lady Carrickfergus.

kate middleton william

8. În ziua nunții, Prințul William a purtat pad-uri antritranspirație, pentru a se asigura că se simte confortabil pe toată durata ceremoniei.

9. Sexul tuturor celor trei copii ai Ducilor a fost o surpriză nu doar pentru public, ci și pentru ei. Una dintre tradițiile de la Palat spune că sexul copiilor ar trebui să fie aflat atunci când se nasc, iar Kate și William au ales să urmeze această tradiție în cazul fiecărui copil.

kate middleton william

10. Primul tur regal al Prințului Louis a fost același ca al Prințului William, care i-a însoțit pe Prințul Charles și pe Prințesa Diana în Australia.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle