10 lucruri mai puțin cunoscute despre Meghan Markle

meghan markle

Chiar dacă s-a retras din familia regală britanică alături de Prințul Harry, Meghan Markle (39 de ani) încă suscită un interes deosebit pentru public, iar orice pas și decizie îi sunt analizate temeinic. Odată cu căsătoria cu Prințul Harry și cu primirea titlului de ducesă, Meghan a devenit prima persoana de culoare din familia regală britanică, iar plecarea ei din regalitate și întoarcerea acasă, în Statele Unite, a generat o furtună mediatică, al cărei șoc se resimte și astăzi. Cuplul Meghan-Harry s-a dedicat operelor de caritate și producției de filme pe teme sociale pentru Netflix.

Înainte să devină celebră datorită serialului Suits, în care a jucat rolul Rachel, și mai apoi, să devină Ducesă de Sussex, Meghan a urmat prestigioasa Universitate Northwestern, a făcut un internship la Ambasada Statelor Unite din Argentina și a fost dintotdeauna o militantă pentru drepturile femeilor.

Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre ”ducesa fugară” Meghan Markle.

Meghan a fost născută și crescută în Los Angeles, în Canoga Park. Părinții ei au divorțat când Meghan avea șase ani.

Numele ei complet este Rachel Meghan Markle.

meghan markle

A urmat gimnaziul și liceul la o școala catolică de fete – Immaculate Heart High School.

meghan markle

Meghan Markle a studiat teatrul și relațiile internaționale la prestigioasa instituție univesritară Northwestern din Evanston, Illinois.

După ce a făcut un internship la Ambasada SUA din Argentina în penultimul an universitar, Meghan a luat în calcul urmarea unei cariere politice. În liceu, pentru a câștiga bani de buzunar, scria caligrafic invitații de nunta, botez etc.

meghan markle

La filmările serialului Suits, Meghan a purtat în majoritatea episoadelor propriile ei bijuterii de familie.

Este pasionată de gătit. Înainte să intre în familia regală britanică, Meghan întreținea un blog, intitulat The Tig, unde scria adesea despre pasiunea ei pentru mâncare, iar specialitatea ei era friptura de pui.

meghan markle

Practică yoga de la vârsta de șapte ani. Mama lui Meghan, Doria Ragland, este instructor de yoga și și-a iniâiat fiica de mică în tainele yoga. În prezent, Meghan practică yoga zilnic, pentru menținerea echilibrului interior.

meghan markle

Forma nasului ei este cea mai copiată de către pacientele cabinetelor de chirurgie plastică, cel puțin la Hollywood. Meghan a reușit să le detroneze pe celebrele surori Kardashian din topul tiparelor estetice solicitate de femeile care apelează la chirurgia estetică.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle