10 locuri cool de pe litoralul românesc! #travel

Unde mergem la mare pe litoralul românesc? Unde ne cazăm? Unde mâncăm un mic dejun bun? Unde găsim o plajă cool? Unde putem să ne petrecem o seară frumoasă în liniște, la un vin/gin așa cum trebuie? Iată câteva idei bune de luat în seamă!

Hotel On Plonge Junior

Situat în stațiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, On Plonge Junior este locația ideală pentru o vacanță de vis la malul marii. Hotelul este poziționat aproape de numeroase atracții sau puncte de interes și e la 300 de metri de plajă. Hotelul dispune de 45 de spații de cazare: 3 suite cu vedere spre stațiune, 12 camere twin cu balcon și vedere spre lac, 24 camere twin cu balcon și vedere spre lac, 6 camere economy cu vedere spre statiune. Hotel On Plonge Junior pune la dispoziție numeroase servicii pentru a vă face vacanța cât mai plăcută, precum: terasă cu vedere la lac și locuri de parcare private gratuite sau access în sala de fitness proprie.

Nayino Resort Hotel 

Nayino Resort Hotel este un concept nou de vacanță la malul Mării Negre care aduce un suflu proaspăt în peisajul hotelier actual prin liniile arhitecturale simple și rafinate, captivarea simțurilor de la răsfățul gastronomic à la carte la prospețimea grădinii și a teraselor din curtea interioară cu piscină. Cum ar fi să deschizi fereastra, iar briza mării să te surprindă  într-o oază de liniște și relaxare? Alege o cameră în clădirea principală a hotelului cu vedere la mare… Restaurantul à la carte al hotelului nostru are o capacitate de 140 de locuri, îmbinând armonios liniile arhitecturale clare cu design-ul modern și elementele naturale, mizând pe simplitatea și funcționalitatea formelor.

Arome22

Arome22 se află în stațiunea Eforie Sud la 24 km de Mamaia. Hotelul e superb, mâncarea este excelentă și plaja de la Cochilia este una dintre cele mai frumoase de pe litoralul românesc. Dacă nu cea mai frumoasă 🙂, Despre ce au putut sa faca oamenii astia doi nici nu mai are rost sa vorbim. Pozele vorbesc de la sine. Felicitari Mirel și Filiz pentru coltul de rai pe care îl oferiti celor care vă trec pragul.

Citeste mai mult aici!

Categorii Lifestyle