10 idei de coafuri pentru sărbători

Luminițeles-au montat, ofertele tentante nu întârzie să apară în magazine, iar spiritul magic al sărbătorilor începe să strălucească cu toată puterea. În acest sezon de sărbătoare, alege să ieși în evidență cu o coafură ideală, care să îți scoată în evidență trăsăturile. Tendințele înclină spre naturalețe, așa că renunta la look-urile prea stilizate, cocuri incomode și buclele extrem de studiate.

Glass hair este vedeta sezonului, așa cum am aflat de la George Soare, iar pentru a obține acest look ai nevoie doar de câteva “ingrediente”: un uscător de păr, o perie, o placă de par și produse pentru stilizarea părului (de preferat și cu protecție termică). Usucă-ți părul folosind o perie plată, apoi finisează look-ul folosind o placă de par. Înainte de a-ți supune părul tempraturilor ridicate ai grijă să aplici un spray cu protecție termică. La final, adaugă puțin spray cu efect strălucitor pentru a obține efectul de glass hair.

Pentru sărbători rămân în tendințe și buclele lejere, pe care le poți combina cu împletituri moderne. Nu uita să folosești accesorii! Iată 30 de idei de coafuri pe care le poți purta de sărbători.

View this post on Instagram

@laurenconrad is giving us major holiday party hair inspiration 💫 #healthyhair

A post shared by Zint (@zintnutrition) on

View this post on Instagram

#glasshair inspo Via @vanessahudgens 🖤

A post shared by Total Beauty (@totalbeautyeditors) on

View this post on Instagram

Beautiful Hair by our stilist Iulia 💛

A post shared by The Bar Beauty Salon (@the_bar_beauty_salon) on

View this post on Instagram

Sultry waves

A post shared by Tribute Salon by George Soare (@tributesalon) on

View this post on Instagram

NATURAL AND BEAUTIFUL STYLE! HAIRSTYLE 🙂 #hairstyle #colors #kinga #TributeByGS #Londra36

A post shared by Tribute Salon by George Soare (@tributesalon) on