10 idei de cadouri pentru Sărbători

cadouri de sărbători

Vremea ne cam duce cu gândul la Crăciun și la perioada Sărbătorilor, așa că ne-am gândit să facem o mică selecție de cadouri numai bune de oferit celor apropiați și alte bunuri de decorat casa ori de pus pe masa festivă. Totodată e perioada în care se găsește și cel mai prielnic moment pentru a-ți face un cadou, în cazul în care ți-ai propus asta în timpul anului și n-ai reușit. Un cadou substanțial, precum o pereche de cercei ori o altă bijuterie la care râvnești de mult.

Lista noastră e suficient de eclectică, încât să te pună în mișcare și să te ajute să-ți faci stocul din vreme, astfel încât să folosești timpul din aproapierea Sărbătorilor pentru alte lucruri cu însemnătate mai mare, cum ar fi să stai mai mult cu cei dragi, să planifici un city break sau alte activități fun pentru sezonul rece.

Ce-ar mai fi de menționat este că pe 15 decembrie va avea loc târgul Crazy Christmas, la The Ark, Str. Uranus 150, în București, deschis între orele 10.00-19.00, iar toate brandurile din lista de mai jos vor fi prezente cu bunătăți dintre cele mai simpatice care pot fi oferite sub formă de cadouri sau, bineînțeles, păstrate.

Căni gemene peste care a căzut ninsoarea – MellonCollie Ceramics

meloncollie ceramics

Șosete călduroase pentru Ajun – Made in Roșia Montană

Așternuturi pentru vise frumoase – Greige

greige

Set cu roșu culoarea-vedetă – Melkior

Flori pentru decorul mesei de Crăciun sau de Anul nou – Petals Atelier Floral

Vinuri din colecția #prietenie pentru invitații tăi la masa festivă – Vinuri cu sentimente

Vinuri cu sentimente

Inel de păstrat – Corina Mardari

corina mardari

Flori albe pentru mese cu prietenii – Maison Dadoo

Cadou gata pregătit – Colorate

cadouri colorate

Ceas numai bun de purtat oricând – Magia Culorilor

ceas magia culorilor

Categorii Lifestyle