10 idei de cadouri pentru EL pe care le poți găsi la târgul Crazy Christmas

fotorcreated2

Deseori am auzit femei plângându-se că este mai dificil să găsească un cadou simpatic pentru un bărbat decât pentru o altă femeie. Pentru că se apropie sărbătorile, eu îţi propun să te aprovizionezi din timp cu daruri – la târgul Crazy Christmas de la The Ark găsești numeroase alternative. Da, chiar şi cadouri pentru bărbaţi. Iată câteva sugestii:

Pentru bărbaţii care consideră că papioanele clasice sunt un pic prea pretenţioase (sau pentru cei care îşi doresc o alternativă cu valenţe casual), iată un cadou perfect: papioane realizate din lemn, cu detaliu din ţesătură. Don Papillon este brandul care semnează aceste accesorii inedite, şlefuite, uleiate, gravate şi cusute manual.

don-papillon

Urban fashion with a feline touch” este deviza brandului Catryoshka. Pe lângă că este perfect pentru crazy cat ladies asumate (găseşti la ei haine, accesorii, precum şi meow kits”, toate cu referinţe la feline), oferă şi opţiuni de cadouri pentru bărbaţi – ce zici de o cană cu un mesaj simpatic?

catryoshka

Nu lăsa să treacă sărbătorile fără să porţi un pulover festiv. Găseşti numeroase opţiuni simpatice atât pentru tine cât şi pentru iubitul tău, la Antante. Poţi chiar organiza o petrecere de Crăciun la care dress code-ul să apecifice ca fiecare invitat să poarte un astfel de pulover!

antante

E dificil să găseşti o geantă masculină care să arate prezentabil, aşa că iată o propunere cool: creaţiile lui Bogdan Deliu (care includ de asemenea genţi pentru femei). Bogdan a lucrat 10 ani în domeniul designului grafic, înainte să se apuce, în anul 2013, de a crea obiecte cu propriile mâini. Toate piesele care ies din atelierul său sunt lucrate în întregime manual, din piele.

bogdan-leliu-leather-design

Ştii zicala aceea cu dragostea care trece prin stomac, da? E adevărată! Aşa că poţi să îi faci iubitului tău un cadou dulce (literalmente) de la Madame Lucie. Eu îţi recomand cupcake-urile cu cocos, bomboanele cu rom cubanez şi macarons cu ciocolată.

madame-lucie

Ţesături fine, croieli clasice cu twist-uri contemporane, mixuri elegante dar relaxate, calitate ireproşabilă şi rafinament clasic. Asta vei găsi în colecţia Men’s Cave. Brandul este o afacere de familie, iar piesele sunt produse într-o fabrică cu tradiţie în confecţiile pentru bărbaţi de peste 20 de ani.

mens-cave

Brandul Stefanel nu cred că mai are nevoie de prezentare – ştii deja că aici găseşti tricotaje ultra cool, călduroase şi stylish, atât pentru tine cât şi pentru bărbaţii pe care vrei să îi surprinzi cu un cadou elegant.

stefanel

O cămaşă este un cadou clasic. Iar la Pineberry găseşti atât modele potrivite pentru ţinute casual, cât şi modele perfecte pentru evenimente formale. În plus, poţi alage dintr-o gamă largă de măsuri şi o paletă largă de culori, astfel încât să poţi satisface orice fel de gusturi.

pineberry

Dacă vrei să oferi un cadou unui bărbat care apreciază croielile surprinzătoare, îţi propun piesele de la Exe Concept. Toate hainele au un vibe sporty-casual-cool, cu elemente edgy şi neaşteptate (decolteuri pătrate, tivuri diagonale, lungimi exagerate).

exe-concept