10 genți și coșuri din rafie pe care le găsești acum la Alist Designers Boutique

genti rafie maison mimino

Vara aceasta, la Alist Designers Boutique, ne-am propus să te ajutăm să-ți construiești cele mai cool outfituri și să le accesorizezi cum se cuvine. Sweet Paprika a adus la butic rochii, bluze, fuste pe care le poți mixa între ele cât să obții cel mai cool outfit de festival, iar Maison Mimino a adus cele mai „diafane“ genți din rafie pentru weekendurile active, cu picnic și drumeții, ori cu zile „lungi“ petrecute pe plajă.

Printre piesele must-have ale acestei veri se numără, bineînțeles, și gențile din rafie – gențile cele mai ofertante ale acestui sezon, pentru că le putem purta și alături de outfiturile de street style, dar ne vor însoți, bineînțeles, și-n vacanțe. Kit-ul de plajă încape perfect într-un coș din rafie Maison Mimino, iar cel de picnic are pus deoparte un coș mai încăpător decorat cu ciucuri colorați ori căptușit cu pânză cu imprimeu polka dots. Iar dacă îți dorești un coș care să-ți amintească de cel în care bunica ta păstra merele ori biscuiții la care tânjeai în copilărie, Maison Mimino îți propune o coșarcă, o geantă-coș pe care o poți lua cu tine la picnic sau o poți transforma în suport pentru necesitățile copilului tău la o plimbare în parc. Outfiturile ceva mai casual își găsesc și ele accesoriul optim – o geantă de umăr din răchită cu detalii din piele sau una în formă de fluture cu toartă circulară. 

Mai jos, am selectat câteva piese pe care Maison Mimino le-a adus la Alist Designers Boutique, pe care le vei găsi în București Mall (lounge area) până pe 4 august. 

Parteneri: Pantene, București Mall

Coș Maison Mimino, 250 lei
Coș Maison Mimino, 150 lei
Coș Maison Mimino, 110 lei
Geantă Maison Mimino, 400 lei
Coș Maison Mimino, 150 lei
Geantă Maison Mimino, 270 lei
Geantă Maison Mimino, 270 lei
Geantă Maison Mimino, 270 lei
Coșarcă Maison Mimino, 220 lei
Geantă Maison Mimino, 270 lei