10 genți cool pe care le găsești acum la Alist Designers Boutique

lemnia alist designers boutique

După cum știi deja, zilele acestea la Alist Designers Boutique găzduim două branduri românești – Lemnia și Izabela Măndoiu. Găsești aici și aici un mic preview al pieselor pe care le-au adus la butic, iar în continuare, am făcut o listă de shopping mai cuprinzătoare cu gențile Lemnia disponibile până pe 7 iulie la Alist Designers Boutique din București Mall (lounge area).

Cumva aspectul genților Lemnia dau de gol legătura pe care designerul acestora, Răzvan Chelu, o are cu arhitectura. Iar povestea începutului brandului ne aduce cumva mai aproape de core-ul și ideea din spate. În timp ce Răzvan studia la Lisabona, a descoperit întâmplător în vitrina unui magazin o geantă realizată din bucăți de oglindă și a văzut reflectându-se raftul din lemn pe care era așezată – atunci s-au legat cumva lucrurile pentru el. Arta prelucrării lemnului nu îi era străină, fiind una dintre pasiunile tatălui său. Așa că atunci când s-a întors acasă, a realizat prima geantă Lemnia, folosindu-se de materialele pe care le avea în atelier – „lemn de stejar şi o bucată din piele maro.“ (Poți citi mai multe despre povestea Lemnia în interviul realizat de colega noastră Alina Aliman cu cofondatorul brandului, Răzvan Chelu.)   

Dacă încă nu ești familiarizată cu proiectul nostru, Alist Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții ale unora dintre cei mai cool designeri români. Prin acest proiect, Alist Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu alternativ în care aceștia își pot vinde creațiile. 

Mai jos, am făcut o listă irezistibilă, am spune noi, cu gențile Lemnia gata de achiziționat și de purtat vreme îndelungată de-acum încolo. 

Partener: Pantene

Geantă Lemnia, 570 lei
Clutch Lemnia, 430 lei
Clutch Lemnia, 430 lei
Geantă Lemnia, 510 lei
Clutch Lemnia, 430 lei
Clutch Lemnia, 430 lei
Clutch Lemnia, 420 lei
Geantă de umăr Lemnia, 570 lei
Clutch Lemnia, 420 lei
Clutch Lemnia, 430 lei