10 fuste statement pe care trebuie să le ai în garderobă vara aceasta

hepta_2483124

Mini, midi, lungi – sunt toate la fel de irezistibile. Nici măcar nu pot să îmi aleg favorita, pentru că le vreau pe absolut toate. Nu lăsa vara să treacă fără să îţi achiziţionezi măcar o fustă statement-making.

1_0000_Layer 9

Chiar dacă nu ai în plan vreo petrecere black tie, trebuie să ai în garderobă o fustă potrivită – un eveniment sigur se va găsi la care să ai nevoie de o fustă lungă, strâmtă, roşie, cu pliuri origami pe partea din spate, pe care o poţi purta alături de o cămaşă albă masculină, pentru un contrast plin de senzualitate.

Fustă Stella McCartney — aici

1_0001_Layer 8

Cum ai putea rezista unei fuste cu un imprimeu atât de simpatic? Deja mă pot vedea purtând-o (alături de un tricou clasic, supradimensionat, şi de o jachetă scurtă din piele) în timp ce butonez un jukebox dintr-un bar american, înainte să mi se servească la bar un milkshake de căpşune.

Fustă Moschino — aici

1_0006_Layer 3

Nu poate să îţi lipsească din şifonier o fustă ultra-romantică din mătase – ce zici de una trei sferturi, cu imprimeu online şi croială A-line (flatează toate tipurile de siluetă), pe care să o porţi alături de un top din poplin?

Fustă Coast — aici

1_0007_Layer 2

Când îţi este prea cald, poţi să te răcoreşti cu gândul că fusta ta mini cu irizaţii argintii care imită cristalele de gheaţă e ultra stylish!

Fustă Hellen van Rees — aici

1_0005_Layer 4

Dacă ai o talie zveltă, îţi sugerez să nu laşi vara să treacă fără să porţi o astfel de fustă mini, cu aplicaţii de volane pe partea din faţă – un veritabil statement item.

Fustă MSGM — aici

1_0003_Layer 6

O alternativă un pic mai puţin îndrăzneaţă a fustei de mai sus – o fustă mini cu detaliu înnodat, care merge perfect pentru un date night sau pentru o petrecere de vară.

Fustă Victoria Beckham — aici

1_0004_Layer 5

Fustele din denim sunt extrem de în vogă (imposibil să nu le fi observat pe cele mai stylish persoane), iar eu îţi recomand una cu detalii distressed pentru un look grunge.

Fustă One Teaspoon — aici

FotorCreated

O fustă statement pe care o poţi purta foarte bine şi la birou? Da! Silueta clasică a fustei creion + un volan discret + cromatica simplă alb/negru = mixul perfect.

Fustă Roland Mouret — aici

1_0008_Layer 1

Dacă îţi cumperi o fustă pentru vreo petrecere în această vară, fă în aşa fel încât să fie aceasta – o piesă din paiete cu detalii din tulle, pentru glamour absolut.

Fustă Lanvin — aici

1_0002_Layer 7

Fusta plisată este o piesă-cheie pe care ar fi bine să o ai în garderobă, însă eu îţi propun una cu un twist – mai exact, un model din material metalizat.

Fustă John Lewis — aici

Foto: hepta.ro