10 fuste midi perfecte pentru această primăvară

Probabil deja ai observat în magazine selecția generoasă de fuste midi. Și nu e întâmplătoare, pentru că vine ca urmare a propunerilor designerilor pentru acest sezon. Le-am văzut în show-uri integrate în outfituri casual, cu accente sport, ultraglam etc. Și îți propunem să facem împreună o mică sesiune de shopping, care să te familiarizeze cu acest tip de fustă, dacă până acum nu i-ai dat prea mare atenție. La pachet, îți oferim și câteva variante de styling și un mic ghid de bună purtare ca să-ți pregătești cele mai cool outfituri în acest sezon. 

Croiuri atipice

Când vorbim de croiuri atipice ne gândim la fusta parte peste parte, la cele asimetrice ori cu siluete care se îndepărtează de cele clasice. Le-am văzut în show-uri precum Marni ori Fendi și pot funcționa în outfiturile tale dacă ai un stil minimalist with a twist. Poartă-le cu bluze cu croi simplu și pantofi cu vârf pătrat.

Piele

Fustele midi din piele sunt un fel de hit al fustelor midi în acest sezon. Salvatore Ferragamo, Fendi le-au inclus în propunerile pentru primăvară-vară 2019. Poartă-le cu alte item-uri din piele, cum ar fi un corset ori o bluză care urmărește fidel silueta corpului și cu sandale cu barete multiple, fine. 

Plisate

Sunt foarte feminine și pot da acel touch romantic unei ținute, însă pot fi și suficient de versatile să le integrezi într-un outfit cu accente sport, cum ar fi un sweatshirt și șlapi. 

Imprimeuri 

Sigur că trebuie să ai starea optimă și să-ți alegi cu grijă evenimentul la care porți o fustă cu animal print a la Burberry primăvară-vară 2019, însă o poți „calma“ integrând-o în ansambluri ceva mai puțin pretențioase. Spre exemplu, o poți purta cu papuci tip Birkenstock și un maiou negru loose fit. 

Fustă Zara, 129,90 lei
Fustă Reserved, 199,99 lei
Fustă Uterque, 445 lei
Fustă Massimo Dutti, 399 lei
Fustă H&M, 299,99 lei
Fustă COS, preț la cerere
Fustă BSB, 235 lei
Fustă Max Mara, 1.429 lei
Fustă TOPSHOP, preț la cerere
Fustă Marks&Spencer, 145 lei