10 filme de neratat în aprilie la cinema

filme aprilie

Gata, aşteptarea a luat sfârşit! Aprilie este luna în care supereroii Marvel revin pe marile ecrane şi îşi unesc forţele pentru cea mai mare confruntare de până acum: Infinity War. Tot în această lună se lansează şi A Quiet Place, în regia lui John Krasinski, una dintre cele mai apreciate pelicule ale momentului la festivalurile din afară, o poveste intensă despre o familie obligată să trăiască în tăcere. Plus un documentar despre România, câteva animaţii simpatice, o dramă romantică şi o comedie horror românească, în care actorul american Armand Assante joacă rolul principal: iată care sunt titlurile must see din aprilie.

Maya the Bee: The Honey Games (Premiera: 6 aprilie)

La început de lună facem cunoştinţă cu Maya (vocea lui Coco Jack Gillies), o albinuţă foarte haioasă şi prietenoasă cu celelalte specii de insecte. În momentul în care lăptişorul de matcă al reginei dispare, Maya şi gaşca sa ecletică trebuie să intervină şi să le ajute pe celelalte albinuţe.

Rampage (Premiera: 13 aprilie)   

Niciun film de acţiune fără Dwayne „The Rock” Johnson! În Rampage, actorul joacă rolul lui Davis Okoye, un primatolog care nu se înţelege deloc bine cu oamenii, dar care a dezvoltat o legătură specială cu gorila George. Atunci când aceasta este supusă unui experiment genetic în urma căruia devine un animal foarte violent, Davis face echipă cu Dr. Kate Caldwell (Naomie Harris), un inginer căzut în dizgraţie, pentru a găsi un antidot pentru George.

A Quiet Place (Premiera: 13 aprilie)   

În A Quiet Place, Emily Blunt şi John Krasinki sunt Evelyn şi Lee, un cuplu nevoit să trăiască în tăcere şi izolare totală de teama unei entităţi misterioase, ce reacţionează la cel mai mic sunet. Alături de copiii lor, cei doi trăiesc într-o permanentă groază că şi un simplu zgomot îi va distruge.

Blockers (Premiera: 13 aprilie)  

După ce află despre planurile pe care le au fetele lor după noaptea de absolvire, trei părinţi, Lisa (Leslie Mann), Mitchell (John Cena) şi Hunter (Ike Barinholtz), hotărăsc să facă tot ce le stă în putere pentru a le ţine pe acestea departe de distracţie şi de băieţii pe care i-au ales.

România neîmblânzită (Premiera: 13 aprilie)   

Un documentar pe care chiar nu aveţi voie să-l rataţi, România neîmblânzită explorează flora şi fauna ţării noastre, frumuseţea mai mult sau mai puţin cunoscută a acestui loc.

Duck Duck Goose (Premiera: 20 aprilie)

O altă animaţie simpatică a lunii este şi Duck Duck Goose, povestea lui Peng (vocea lui Jim Gaffigan), un gâscan cu un foarte pronunţat spirit de aventurier. În clipa în care acesta descoperă doi pui de raţă rătăciţi, viaţa lui se schimbă radical, devenind peste noapte un părinte adoptiv protector.

The Wanderers: The Quest of the Demon Hunter (Premiera: 20 aprilie)

The Wanderers: The Quest of the Demon Hunter este debutul în lungmetraj al lui Dragoş Buliga, regizorul popularului serial Las Fierbinţi, o comedie horror cu Armand Assante în rolul principal. Actorul american îl interpretează pe Louis, un celebru vânător de vampiri şi fantome, care ajunge în Transilvania pentru a rezolva un caz misterios de la Castelul Zalesky. Din distribuţie fac parte şi Răzvan Vasilescu, Raluca Aprodu, Lior Ashkenazi şi Claudiu Bleonţ.

Midnight Sun (Premiera: 20 aprilie)

Printre atâtea action movies şi animaţii, Bella Thorne și Patrick Schwarzenegger vă propun cea mai romantică peliculă a primăverii: Midnight Sun. Filmul o are în prim-plan pe Katie (Thorne), o tânără care, din cauza bolii rare de care suferă, e obligată să se ferească tot timpul de lumina soarelui și să-și petreacă zilele închisă în casă. Viaţa ei monotonă se schimbă atunci când îl cunoaște pe Charlie (Schwarzenegger), de care se îndrăgosteşte nebuneşte.

Super Troopers 2 (Premiera: 20 aprilie)

Doza de umor a lunii aprilie este asigurată de agenţii excentrici din Super Troopers. Echipa este trimisă la graniţa dintre Statele Unite ale Americii şi Canada, unde trebuie să se ocupe de aplanarea unui conflict de interese.

Avengers: Infinity War (Premiera: 27 aprilie)

L-am așteptat ceva timp, dar în sfârşit se întâmplă: Infinity War este aici! Pentru gașca de Avengers urmează cea mai mare confruntare de până acum, cea cu Thanos (Josh Brolin), cel mai puternic inamic al lor, care este hotărât să distrugă lumea întreagă. Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Spider-Man (Tom Holland), Black Widow (Scarlett Johansson), Black Panther (Chadwick Boseman), Loki (Tom Hiddleston), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) și restul găștii au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot primi, așa că așteptați-vă la o adevărată desfășurare de forțe din partea tuturor supereroilor Marvel.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle