10 de întrebări cu Michelle Obama

michelle obama

Michelle Obama, fosta prima doamnă a Statelor Unite, a acordat un interviu publicației conduse de Oprah Winfrey, O – The Oprah Magazine, în care oferă răspunsuri pentru 10 de întrebări relevante.

Care este melodia care te motivează de la primele acorduri?

Signed, Sealed, Delivered (I’m Yours), de Stevie Wonder. Este piesa mea preferată, chiar dacă am ascultat-o de sute de ori în timpul campaniei lui Barack…

Care este cel mai important lucru în ceea ce priveste sănătatea ta mentală?

Să nu stau mult pe conturile de social media.

Care este eroul tău?

Mama, Marian Robinson. Întotdeauna m-a sprijinit, m-a călăuzit, mai ales în momentele dificile. Și întotdeauna mă face să râd, când am cea mai mare nevoie!

Dacă ai putea să-ți trimiți un mesaj ție însăți, celei care vei fi în 2030, ce ți-ai spune?

Sper că înca te trezești în fiecare dimineață cu bucuria noilor posibilități ce ți se deschid și nerăbdătoare să te descoperi. Sper că încă mai crezi în continua dezvoltare personală.

Care este lucrul realizat de tine de care ești cel mai mândră?

Faptul că m-am măritat și că am copii. Viața alături de Barack, de Malia și de Sasha a fost o mare aventură și sunt foarte mândră de fetele noastre, care sunt minunate.

michelle obama

Care este persoana care ți-a schimbat viața?

Citiți răspunsul de mai sus! Înainte să-l cunosc pe Barack, eram preocupată doar de bifarea obiectivelor profesionale – facultatea de drept, munca la firma de avocatură, să am o mașină frumoasă… dar Barack m-a învățat că viața nu înseamnă numai asta, trebuie să știi să iei lucrurile așa cum vin și să-ți urmezi pașiii, oriunde te-ar duce ei.

Ce-ți dă speranță?

Toate eforturile celor care lucrează în prima linie, în domenii-cheie, pe timpul pandemiei, îmi dau speranță. Toți cei care își oferă ajutorul.

Lumea are nevoie acum de…

Să avem grijă unii de alții. Pandemia ne-a arătat cât suntem de interconectați și, după aceasta se va fi terminat, sper să ne amintim că suntem mult mai puternici când suntem uniți.

Care este locul tau favorit de pe pământ?

Casa mea! Sunt recunoscătoare că munca e pasiunea mea și că pot face ceea ce-mi place chiar din sufrageria mea și că pot să țin legătura cu prietenele mele în același timp.

Care crezi că e cartea pe care ar trebui s-o citească oricine?

Cel puțin un roman de-al lui Toni Morrison. Poveștile ei îți arată că trebuie să prețuim viața fiecărei persoane de culoare. Suntem foarte norocoși că există o astfel de scriitoare.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle