10 botine spectaculoase de pus pe wishlist-ul pentru iarnă

pantofi

Există vorba aceea cum că o femeie nu are niciodată prea mulți pantofi. Nu-i așa că nu îți strică încă vreo câteva perechi în plus de botine în garderobă, că tot a venit vremea rece? Iată 10 perechi de botine pe care noi le-am pus pe wishlist-ul pentru acest sezon:

Botinele-bijuterie – în sensul că nici nu mai ai nevoie de vreun alt accesoriu atâta vreme cât le porţi. Merg perfect alături de o ţinută ultra-simplă (imaginează-ţi-le cu un outfit all black – un pulovăr pe gât şi o pereche de jeanși negri, de pildă).

untitled-1_0006_layer-13Botine Zara – 549,90 lei – aici

Sock boots (botinele realizate din material textil care se mulează pe picior începând de la nivelul gleznei, întocmai ca o şosetă) sunt cel mai în vogă model de botine al sezonului toamnă/iarnă 2016. Cele de mai jos mai bifează încă un mare trend al sezonului: catifeaua. În plus, formă ascuţită va crea iluzia unor picioare mai suple şi mai elegante. Poartă-le alături de o rochie despicată din mătase sau alături de o pereche de mom jeans.

untitled-1_0001_layer-18

Botine Haider Ackermann – 3.735 lei – aici

Poate e pentru că îmi aduc aminte de bomboane, sau pentru că nuanţa de roşu e una atât de vibrantă, în contrast cu tonurile obişnuite ale toamnei care sunt de regulă şterse, însă botinele astea din piele glossy mi se par absolut irezistibile.

untitled-1_0002_layer-17Botine Laurence Dacade – 3.545 lei – aici

Încă o pereche de botine care bifează două trenduri – volanele şi catifeaua. Nu sunt tocmai practice pentru purtat zi de zi (ţi-aş recomanda să le porţi numai când nu există niciun risc de ploaie, şi să cureţi cu atenţie volanele după fiecare purtare), însă cu siguranţă sunt spectaculoase.

untitled-1_0005_layer-14Botine Marco De Vincenzo – 3.560 lei – aici

Bad to the bone: poţi purta aceste botine cu aer punk alături de o ţinută cu aer feminin, pentru contrast (alături de o rochie furou, de exemplu), sau poţi deveni o rock’n’roll chick asortându-le cu blugi rupţi, un tricou cu imprimeu vintage şi o jachetă din piele.

untitled-1_0009_layer-10

Botine Jefferey Campbell – 839,90 lei- aici

Tocul din catifea în nuanţă contrastantă, fundiţele micuţe de pe spate, silueta clasică, nuanţa nude uşor de asortat… botinele de mai jos bifează atât de multe chestii cool încât nu se putea să nu le includem pe această listă.

untitled-1_0000_layer-19

Botine Marco De Vincenzo – 3.915 lei – aici

Răsfăţul superm: o pereche de botine ultra elegante, cu toc subţire şi detaliu din blană. De purtat alături de o haină din blană la fel de somptuoasă, ori alături de o rochie flirty din catifea.

untitled-1_0003_layer-16

Botine Manolo Blahnik – 4.390 lei – aici

Aş putea să întru în descrieri cu jocuri de cuvinte de genul aceste botine te vor face steaua oricărui eveniment”, însă nici măcar nu e nevoie. Perechea asta e atât de simpatică încât nu cred că mai trebuie să te conving. În plus, merg purtate la orice, de la jeanși la fuste la rochii, cu piese casual sau cu un outfit pentru petrecere.

untitled-1_0004_layer-15

Botine Laurence Dacade – 2,935 lei – aici

Am mai vorbit deja despre cum detaliile strălucitoare nu mai sunt de mult rezervate numai ţinutelor de seară, ci pot fi purtate fără probleme în timpul zilei, pentru a aduce un strop de glamour unei ţinute casual. Aşadar, aceste botine pot fi asortate să zicem, atât unei fuste scurte şi unui top pe gât, pentru o ieşire în club, dar şi unei perechi de jeanşi şi unei jachete din denim, pentru o zi în oraş.

untitled-1_0007_layer-12

Botine Zara – 149,90 lei – aici

Botinele acestea cu aer retro (nu îţi aduc şi ţie aminte de un look gen Studio 54?) le-aş vedea purtate alături de o salopetă cu pantaloni largi şi bucle mari, plus nişte brăţări mari din plastic. Alternativ, merg de minune şi cu o ţinută monocromă, pentru un *pop* neaşteptat.

untitled-1_0008_layer-11

Botine Zara – 279,90 lei – aici