10 aplicații pentru fotografii perfecte de vacanță

travel foto

Celebrităţile tale preferate, dar şi cei mai buni fotografi şi regizori din lume adoră aceste aplicaţii de editare foto. Descarcă-le şi vezi care te transformă ȋn vedeta Instagram-ului!

Facetune

Puţină acnee, cearcăne de la prea multe nopţi nedormite şi niţică celulită pe alocuri? Nicio problemă! Facetune vine cu efect de airbrush, bagheta magică care până de curând era disponibilă doar graficienilor şi care poate face să dispară cu un singur click toate imperfecţiunile. Să-ţi zic şi că acest minunat app te poate machia la fel de bine precum make-up artiştii de catwalk?! Se spune de altfel că numeroase topmodele celebre folosesc Facetune pentru selfie-uri. Hmmm, şi noi care credeam că s-au născut picture perfect!

Darkroom

Este o aplicaţie foarte apreciată nu numai de către pasionaţii de selfie-uri, ci şi de către profesioniştii ȋn design grafic, şi vei vedea imediat de ce. Darkroom este una dintre puţinele apps de editare foto care-ţi permite să prelucrezi imaginile ca un adevărat grafician şi ȋţi oferă posibilitatea de a crea propriile tale filtre, o opţiune magică dacă vrei să te distingi din mulţime sau să ȋncepi un blog care să nu semene cu tot ce se vede prin „piaţă”.

VSCO Cam

Acest app este preferatul stiliştilor de fashion pentru că, faţă de alte aplicaţii de editare foto, dar şi de filtrele Instagram, acesta ȋţi permite să aplici modificări subtile fotografiilor tale. Vei ȋnţelege despre ce vorbesc atunci când vei transforma un selfie fără strălucire ȋn unul cu o lumină de primăvară, din aceea romantică şi care flatează orice faţă feminină.

Whitagram

Este aplicaţia pe care Annie Leibovitz sau Mario Testino o folosesc cu mare plăcere şi dacă cei mai tari fotografi adoră Whitagram poţi fi sigură că merită să-i dai o şansă pentru a vedea dacă-ţi poate preschimba fotografiile ȋn unele de mii de like-uri. Crede-mă, după ce vei aplica doar câteva dintre filtrele Whitagram, contul tău va arăta ca o revistă glam care atrage toate privirile.

Perfect 365

Este aplicaţia care o transformă pe Kim Kardashian dintr-o femeie frumoasă, dar normală, ȋntr-o păpuşă Barbie fără nici un defect. Cum? Păi, Perfect 365 este un fel de salon de make-up şi hairstyling digital unde ȋţi poţi schimba coafura, rujul, make-up-ul, asta după ce ai trecut prin cabinetul de chirurgie plastică digitală unde se elimină kilogramele ȋn plus pe care vrei să uiţi că le ai.

Over

Este o aplicaţie perfectă pentru joacă! Retuşează-ţi fotografiile precum un grafician profesionist, aplică un filtru care te flatează şi apoi pune cireaşa pe tortul selfie-ului, adică un citat care-ţi merge la suflet, conform ultimei mode ȋn lumea virtuală, sau un comentariu interesant despre starea de spirit ȋn care te aflai… Exact ca la marile reviste de modă, poţi face ca textul să aibă aceeaşi culoare cu fotografia, ȋl poţi aranja ȋn ce parte doreşti şi-l poţi stiliza. Vogue, păzea!

Line Camera

Dacă vrei să te distrezi şi eşti amatoare de manga, trebuie să ȋncerci acest app japonez. Line Camera este special creat pentru a aplica efecte speciale fotografiilor precum etichete haioase, floricele, text gen comics sau elemente grafice hazlii. Trebuie neapărat să aplici şi opţiunea care te transformă ȋntr-o prinţesă manga!

Afterlight

Dacă te dai ȋn vânt după editare foto şi ai chef să te joci de-a graficianul, Afterlight este pentru tine. Afterlight este o aplicaţie avansată de foto editare care-ţi permite să transformi o fotografie banală ȋn una spectaculoasă. Ȋn câteva cuvinte, Afterlight este ca Photoshop, doar că user-friendly. Joacă-te cu zecile de opţiuni pe care ţi le oferă şi preschimbă selfie-urile ȋn scene de film.

Pic Stitch

Este un app utilizat mai ales ȋn lumea modei pentru că permite lipirea şi editarea a multiple fotografii ȋn acelaşi timp. Acum te-ai prins cum se fac acele imagini cu mai multe ţinute?! Nu uita să aplici şi efecte speciale sau rame feminine şi rotunjite.

Photowonder

Are peste 100 de milioane de utilizatori şi printre fanii acestui app se numără şi numeroase vedete care vor picioare ceva mai subţiri şi fără celulită ȋn selfie-uri (hello, Beyoncé!). Photowonder face exact ce indică şi numele, adică un fel de salon de ȋnfrumuseţare de unde ieşi ca scoasă din cutie. Pe bune, are inclusiv funcţii precum „slimify” sau „blemish fix”!

SHOP THIS STORY! Pregăteşte-ţi smartphone-ul pentru super-selfies!

accessorize

Carcasă iPhone 6, Accessorize, 65 lei
dolce and gabbana2

Gentuţă pentru iPhone 6 Plus din piele cu filigran de aur şi cristale, Dolce & Gabbana, net-a-porter, 9.940 lei
hm

Carcasă pentru iPhone 6/6s, H&M, 39,90 lei
lanvin

Carcasă iPhone 6, Lanvin, 1.360 lei
pull and bear

Carcasă de diferite dimensiuni, Pull & Bear, 29,90 lei
moschino

Carcasă iPhone 6 colecţie capsulă, Moschino, 72 euro
stella

Carcasă iPhone 6 cu cristale, Stella McCartney, www.net-a-porter.com, 580 lei

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle