10 accesorii stylish numai bune de luat la plajă

hepta_2007107

Indiferent ce costum de baie ai alege, accesoriile care îl însoţesc la plajă sau la piscină sunt la fel de importante că în cazul oricărui outfit. De la sandale la accesorii capilare inedite şi până la turbane retro, iată propunerile mele:

FotorCreated3243

O pereche de ochelari de soare este este un must-have nenegociabil. Variantele sunt nenumărate, însă dacă nu eşti sigură ce să alegi, îţi propun un model retro, stil cat eye, avantajează cam orice tip de fizionomie, scoţând în evidenţă trăsăturile feminine.

Ochelari de soare Oysho

FotorCreated5

Pălăria de soare este un alt accesoriu de care nu te poţi lipsi la plajă, iar eu îţi sugerez să mergi pe un model cu bor larg şi panglică prinsă de jus împrejurul calotei, care poate însoţi atât costumul de baie, cât şi orice ţinută de vară, de la outfit-uri chic, precum culottes și o cămaşă vaporoasă, la look-uri sporty, precum o pereche de jeans şi un tricou supradimensionat.

Pălărie Mango

FotorCreated7

O alternativă la pălăria clasică este un cozoroc jucăuş – eu îţi propun unul din piele, care va arăta din ce în ce mai cool cu timpul, odată ce adună uşoare semne de uzură.

Cozoroc Hedare

FotorCreated6

O pereche de sandale cu şnur ultra-slim prins de jur împrejurul gleznei pot fi purtate la fel de bine pe plajă, cât şi pe stradă, pe toată durata vacanţei. Alege un model minimalist şi astfel poţi înlocui cu succes clasicii flip flops.

Sandale Mango

13236194_10154146654008119_1921754407_n

O altă alternativă pe care ţi-o propun în locul clasicilor flip flops, vine sub forma unui trend foarte popular în această vară – slippers. Ce zici de o pereche cu un detaliu de efect, precum o fundă supradimensionată?

Slippers Joshua Sanders

FotorCreated2

Un pareo, uni sau imprimat cu un print feminin şi jucăuş, precum cel pe care ţi-l propun, cu detalii florale şi fructate, funcţionează nu numai la plajă, ci poate fi transformat şi în eşarfă supradimensionată de asortat la un outfit de vacanţă.

Pareo Dolce & Gabbana

FotorCreated3

Pentru că ai negreşit multe lucruri de adus cu tine la plajă, unele destul de voluminoase, precum prosopul, geanta de plajă trebuie să fie una încăpătoare, dar şi rezistentă. Ţi-o propun pe aceasta, din pai, cu un detaliu minimalist. O poţi purta la fel de bine şi la picnic, sau alături de o ţinută casual.

Geantă din pai La Ligne

FotorCreated23432

În locul unui ponytail clasic, ia în considerare să îţi prinzi părul la plajă cu o bentiţă din material textil – eu aş opta pentru una stil turban, cu aer retro.

Bentiță stil turban Zara

FotorCreated12

În general, bijuteriile nu au ce căuta la plajă, însă poţi trişa cu o coroniță metalică cu motive florale, care este perfect potrivită unui astfel de scenariu.

Coroniță Zara

FotorCreated4

Tot la capitolul „accesorii de bijuterie potrivite pentru o zi la plajă” intră şi acest colier cu detalii florale, care aminteşte de colierele tradiţionale hawaiene.

Colier Etro

Foto: hepta.ro