11 accesorii capilare pentru mirese

hepta_2377847

Cum sunt în general o mare fană a pălăriilor şi a accesoriilor capilare de tot felul, în cazul în care urmează ca în curând să fii mireasă, îţi propun ca una dintre bijuteriile pe care le porţi în ziua nunţii să fie o coroniţă, o bentiţă sau o tiară.
În plus, merită din plin să investeşti într-un astfel de accesoriu, căci poate fi purtat nu numai alături de rochia de mireasă, ci şi ulterior, ca bijuterie statement.

2

Un astfel de tip de bentiţă, cu panglică lungă, poate fi purtată în două moduri – clasic, stil tiară, cu panglica înnodată la baza capului, ori în stil retro, căzută pe frunte, cu panglica legată în spatele capului. În ambele cazuri, poate fi asortată unui voal minimalist.

Bentiță Wedding Belles New York

6

Dacă alegi să renunţi la voalul clasic, poţi purta în schimb o coroniţă care se prinde în spatele capului, amintind de coroanele zeităților grecești.

Coroniță Erickson Beamon cu cristale Swarovski

7

O bentiţă clasică în tonuri aurii va crea un contrast perfect cu albul rochiei de mireasă.

Bentiță Deepa Gurnani

8

Dacă rochia ta de mireasă este vintage asorteaz-o cu o tiară retro. O poţi purta ca atare, sau alături de un voal în acelaşi stil.

Tiară Zara

9

O bentiţă cu detalii din dantelă se asortează perfect unei rochii minimaliste. Merge purtată alături de un voal clasic, ori ca atare.

Bentiță Yunotme

10

O astfel de coroniţă dublă poate fi purtată în două moduri – alături de un voal, cu o parte prinsă precum o tiară şi cealaltă căzută pe frunte, ori fără voal, cu o parte căzută înspre spatele capului şi cealaltă prinsă în creştet.

Coroniță Jennifer Behr

5

O alternativă la voalul clasic este cel retro, din plasă, cunoscut şi sub numele de birdcage veil, popular în anii ’40. Această bentiţă cu detalii florale din mătase are un astfel de voal încorporat.

Bentiță cu voal Cappelino Millinery

3

Dacă îţi doreşti o varianta mai extravagantă a ideii de mai sus, poţi încerca o bentiţă cu voal birdcage şi detalii preţioase din perle şi cristale.

Bentiță cu voal si detalii din cristale si perle Rosantica

1

O coroniţă stil halou poate fi purtată ca atare, ori pe deasupra unul voal clasic, minimalist. Eu ţi-o propun pe aceasta, din metal preţios cu detaliu floral.

Coroniță Katerini Mou

4

O alternativă de efect la imaginea clasică a look-ului de mireasă all white este să adaugi un strop de culoare – poţi face acest lucru cu o bentiţă într-o nuanţă vibrantă, precum acest model în nuanţe de bleu şi turcoaz.

Bentiță Gucci

FotorCreated

O opțiune elegantă și foarte ușor (literalmente) de purtat, este o bentiță din material textil, pe care nici nu o vei simți. Îți propun un model cu aplicații de cristale, cu aer princiar.

Bentiță Bon Bijou

Foto: hepta.ro